Intimate Audrey

Expositie over het leven van Audrey Hepburn ter ere van haar 90e geboortedag, haar geboorte in Brussel en haar jeugd in Nederland.

Audrey Hepburn zou dit jaar 90 zijn geworden. Als ode aan dit icoon brengt de Beurs van Berlage je nu een tentoonstelling over het leven van deze Brits-Nederlandse actrice, samengesteld door Hepburns zoon Sean Hepburn Ferrer. De expositie geeft je een intiem kijkje in het leven van Hepburn en bestaat voor een groot deel uit foto’s die we niet eerder zagen, waarmee Hepburns zoon wilt focussen op de fantastische vrouw die zijn moeder was, juist in plaats van haar iconische status waarmee ze bij het grote publiek bekend was te belichten.

De expositie werd eerst getoond in Audreys geboorteplaats Brussel en komt nu naar Amsterdam in haar vaderland.

De expositie is verspreid over 600 vierkante meter in de noordelijke expositiezaal van de Beurs van Berlage en bevat honderden originele en opnieuw afgedrukte foto’s, een beperkte collectie memorabilia, jurken en accessoires en haar nooit eerder tentoongestelde modetekeningen en humanitaire geschriften. In een reeks indrukwekkende video’s worden de verschillende hoofdstukken van haar leven belicht.

Beurs van Berlage
Damrak 243,
1012 ZJ Amsterdam

Vanaf 20 november 2019 elke dag 10:00-18:00 uur
Koop hier je tickets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *