BESTELLINGEN

IK HEB GEEN VERZENDBEVESTIGING ONTVANGEN.
Omdat jouw foto of print afgedrukt wordt op speciaal materiaal, kan het even duren voordat jouw bestelling klaar is en verzonden wordt. Mocht je 14 dagen na het plaatsen van jouw bestelling nog steeds geen bevestiging van verzending hebben ontvangen, kan je contact met ons opnemen via info@artefaqt.com.

IK HEB PROBLEMEN MET HET AFRONDEN VAN MIJN BESTELLING
Wat vervelend dat je problemen hebt met bestellen! Dubbelcheck je adres- en betaalgegevens even om er zeker van te zijn dat deze correct zijn ingevuld. Bij vragen staan onze klantenservice-helden persoonlijk voor je klaar. Zij zijn bereikbaar via info@artefaqt.com.

KAN IK NA AANKOOP WIJZIGINGEN AANBRENGEN IN MIJN BESTELLING?
Helaas kunnen we geen wijziging aanbrengen in een bestaande bestelling, maar als je onmiddellijk contact met ons opneemt is het mogelijk dat we de bestelling kunnen aanpassen/annuleren voordat deze wordt verstuurd naar de drukker. Nadat de aankoop is geannuleerd, kan je een nieuwe order met de juiste producten plaatsen.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?
Wil je je bestelling annuleren, stuur ons fantastische klantenserviceteam binnen 24 uur na bestellen een mailtje (info@artefaqt.com) en laat ze wapperen met hun toverstaf. Wij kunnen echter niet garanderen dat we dit kunnen oplossen voordat je bestelling naar de drukker verzonden wordt, want ons magazijn voert de verzendwerkzaamheden zeer snel uit.

WAT IS DE BEZORGTIJD VAN MIJN BESTELLING?
De bezorgtijd van jouw bestelling is afhankelijk van de individuele productietijd van de artikelen die je hebt uitgekozen. De meerderheid van onze producten wordt speciaal voor jou op bestelling gemaakt, daarom kan het tot 12 werkdagen duren voordat ze bezorgd worden.