Annual Dutch Art Fair

ADAF vindt plaats op 11 t/m 13 oktober 2019 in het World Fashion Centre, Amsterdam.

Tijdens ADAF 2019 presenteren 150 professionele kunstenaars uit ruim 10 verschillende landen hun werk direct aan de bezoekers. De ADAF is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst en design. Zeker ook voor kunstkopers, -handelaren en –verzamelaars.

Koop professionele hedendaagse kunst direct bij de kunstenaar zelf. Door het grote aantal exposanten biedt de ADAF kunstliefhebbers een grote variëteit van hedendaagse kunst en design. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen, grafiek en fotografie, worden ook objecten van brons, keramiek, hout, glas en andere materialen geëxposeerd. Vrijwel alle geëxposeerde werken zijn rechtstreeks van de kunstenaars te koop. Je betaalt geen commissies of opslag. De prijs die je met de kunstenaar overeenkomt is de volledige prijs.

Er zijn boeken, catalogi en andere kunstitems te koop. Daarnaast is er een informatietafel met onder andere gratis tijdschriften, kunstkaarten, folders en visitekaartjes om (gratis) mee te nemen.

Naast een aanbod van ruim 1.700 kunstwerken geniet je onder andere ook van is er live jazz muziek, een wijnproeverij, lekkere hapjes en drankjes en op vrijdagavond is er een speciale VIP-Preview met een feestelijk programma, geopend door Berdien Stenberg (fluitiste, auteur én ambassadeur van Stichting Kunstweek). Als bezoeker aan de VIP-avond krijg je bij ontvangst een gratis catalogus. Boven, in de middenhal, word je getrakteerd op een verfrissende en hippe cocktail of mocktail, oesters en heerlijke hapjes van onze cateraar CuliNice.

De ADAF, laat je onderdompelen in kunst!

 

World Fashion Center
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

Vrijdag: 17:00-21:00 uur
Zaterdag-zondag: 11:00-17:30 uur

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *